Carolien van Vliet

Carolien van Vliet kandidaat-voorzitter Cumela

Datum: 6 september 2023
Laatst bijgewerkt: 12 september 2023
Dinsdagavond 5 september 2023 heeft het Verenigingsbestuur unaniem besloten om Carolien van Vliet voor te dragen als kandidaat voor het voorzitterschap van Cumela. In maart 2024 zal de Algemene Ledenvergadering (ALV) stemmen over haar benoeming.

Carolien geeft samen met haar broer leiding aan hun Loonbedrijf J.M. Van Vliet BV in Ter Aar. Het is een écht familiebedrijf dat 55 jaar geleden is opgericht door hun ouders. Het bedrijf voert bijna alle werkzaamheden uit die onze ledenkring ook uitvoert. Daarom is zij een goede representante voor al onze leden. 

Ik voel me vereerd dat ik gevraagd ben als voorzitter van deze mooie vereniging

Meelopen met Wim van Mourik

Vanaf nu zal Carolien meelopen met Wim van Mourik tijdens de vergaderingen van het Dagelijks bestuur en het Verenigingsbestuur om de taken van het voorzitterschap te leren kennen en zich alvast in te werken. In de ALV van maart 2024 zal er officieel gestemd worden en na een positieve stemming neemt zij het stokje over van Wim.

Meer weten?

Wil je meer weten over Carolien? Lees het verdiepende interview over haar ambities en toekomstplaatje voor de sector in de volgende Grondig. Heb je vragen over haar kandidaatstelling? Neem dan contact op met Hans Verkerk, waarnemend directeur, via [email protected] of bel 033 247 49 00.