Dieselprijzen

Cumela kostprijsberekening en indexen

Datum: 24 november 2022
Laatst bijgewerkt: 29 februari 2024
Door: Dieuwer Heins
Bereken jouw kostprijs met de Cumela kostprijsberekening en indexen. Heb je even weinig tijd en wil je toch alvast weten waar je staat? Voor jou stelden we de snelle index samen. Weten wat je kostprijs doet helpt jou bij het vaststellen van je tarieven. Heb je hulp of ondersteuning nodig? Neem dan gerust contact op met de Ondernemerslijn.

Hoe staat jouw bedrijf ervoor? Het einde van het jaar nadert en dat is het moment om de balans op te maken. Cumela Advies helpt je hier graag bij. Dat doen we via deze handige downloads: 

  1. Begin door je in te lezen via de handleiding kostprijsberekening en indexen. Dit is een download die meteen begint nadat je op 'Handleiding kostprijsberekening en indexen' klikt. 
  2. Pak een lekker kopje koffie of thee en er rustig voor zitten om de Cumela kostprijsberekening in te vullen. Dit is een download die meteen begint nadat je op 'Uitgebreide Cumela kostprijsberekening' klikt. 
  3. Denk je: "dit is nu te veel werk, alleen wil ik wel graag nagaan of het klopt dat mijn bedrijf er goed voor staat." Ook dat kan. Speciaal voor jou hebben we de snelle index. Dit is een download die meteen begint nadat je op 'Snelle kostprijsberekening of index' klikt.

1. Handleiding kostprijsberekening en indexen

2. Uitgebreide Cumela kostprijsberekening

3. Snelle kostprijsberekening of index

Ondersteuning bij vervolgstappen

Je hebt de berekening gedaan en komt erachter dat het hoog tijd is om de tarieven aan te passen. Misschien is je kostprijs met 5% toegenomen, maar misschien is het ook wel 10%. Dankzij de berekeningen heb je goede argumenten om je klanten mee te nemen in de stijgingen. En toch...? Tijd om contact op te nemen met Cumela. Bel gerust met de Ondernemerslijn of neem direct contact op met Cumela Advies. Samen zoeken we naar oplossingen. 

Cumela Advies

Dieuwer Heins

Adviseur bedrijfskundige zaken
Cumela Advies

André de Swart

Adviseur bedrijfskundige zaken