commercial, kraan, gww, cumela, medewerker

Binnenkort ontvang je de contributiefactuur

Datum: 15 maart 2023
Laatst bijgewerkt: 15 maart 2023
Door: Erna Berends
Dank je wel voor jouw lidmaatschap! Met jouw lidmaatschap behartigen wij samen de belangen van alle cumelaondernemers zo goed mogelijk. Om dit te kunnen blijven doen ontvang je volgende week de contributiefactuur voor het lidmaatschap van Cumela. De hoogte van je contributie is gebaseerd op de omzet die jij met je onderneming maakt. Heb je jouw omzet over 2022 al aan ons doorgegeven? Bedankt! Jouw contributiefactuur voor 2023 is daarop gebaseerd.

De impact die wij als cumelasector hebben maken we samen: jij, alle cumelaondernemers en Cumela. Misschien ga je alleen sneller maar samen kom je verder. En we zijn weer verder gekomen.

Met jouw contributie konden we bijvoorbeeld:
  • Lobby voeren op dossiers zoals stikstof, Schoon en Emmissieloos Bouwen en werken aan verbetering van landbouwroutes 
  • Sectorpromotie rondom gemeenteraadsverkiezingen met Cumela gaat lokaal. 
  • Onderhandelen voor een goede cao Groen, Grond en Infrastructuur 
  • Sectorpromotie uitvoeren richting scholieren 
  • Verkeersveiligheid bevorderen met leerlingcampagne Veilig met (land)bouwverkeer 
  • Hand-outs, elearnings, infographics, animaties, uitlegvideo's, wekelijkse dieselprijsindex ontwikkelen en met jullie delen

Op de ALV op 30 maart in Nunspeet hoor je hoe de contributie is besteed en wat de plannen zijn voor 2023. Ben je erbij? Aanmelden voor de ALV kan hier.

Heb je je omzet nog niet door kunnen geven?

In dat geval baseren we je contributiefactuur voorlopig op je omzetopgave van 2022. Geef je omzet zo snel mogelijk door via; http://www.cumela.nl/mijn-cumela. Gebruik daarvoor je jaarrekening. Blijkt achteraf dat je in een andere omzetklasse hoort dan waarvoor we factureerden, dan corrigeren we dit.
Heb je vragen over de omzetopgave of je contributiefactuur? Bel of mail met de Ondernemerslijn: 033 - 247 49 99 of [email protected] 

Meer weten over de contributieregeling en de omzetopgave? 
Lees de veel gestelde vragen en antwoorden.
 

Mijn omgeving op Cumela.nl

Sinds februari kan je jouw omzetopgave indienen via de mijn-omgeving. Hiermee is de gebruiksvriendelijkheid flink verbeterd en interne administratieve processen verkort. We ontvangen positieve reacties van leden die hun omzetopgave al via de mijn-omgeving hebben doorgegeven.