tkd

TKD terug naar Nobelhorst

Datum: 8 december 2022
Laatst bijgewerkt: 12 december 2022
Door: Toon van der Stok
Komend jaar keert de TKD terug naar de Nobelhorst in Almere, de locatie waar ook de afgelopen drie edities werden gehouden. De beurs staat gepland van donderdag 8 tot zaterdag 10 juni.

Afgelopen jaar zou de TKD op een ander terrein worden gehouden omdat de Nobelhorst gereserveerd was als parkeerterrein voor de Floriade. De nieuwe locatie bleek op het laatste moment niet geschikt waardoor de TKD opnieuw werd afgelast. Inmiddels staan alle seinen op groen voor een nieuwe uitvoering op het inmiddels bekende beursterrein.

Op het terrein van bijna 12 ha is voldoende ruimte om alle standhouders een mooie plek te geven met ook weer voldoende ruimte om machines te demonstreren en te testen. Daarmee is de beurs in Europa veruit de grootste demonstratiebeurs voor grondverzet- en sloopmaterieel.

Komende week start de inschrijving voor exposanten en kunnen bedrijven een plekje reserveren. Heb je als bedrijf belangstelling om zelf als exposant aanwezig te zijn, dan vind je informatie en een inschrijfformulier op www.tkd.nl